OVER ONS

Wie zijn wij?

Elke dag staan we klaar voor een goede ontvangst van onze gasten in "in de Vergetelheid". Met grootste zorg hebben wij ons huisje ingericht, opdat u er een onvergetelijke tijd zou kunnen beleven.

Leen en Olivier

 

 

“We zorgen ervoor dat onze gasten zich welkom voelen. Bij aankomst nemen we graag de tijd om de mensen zich thuis te laten voelen”

In september 2003 zijn we komen wonen in de Soldatendreef. Vanaf de eerste dag wisten we dat deze plaats ons levenswerk zou worden. Het aanplanten van meidoornhagen en hakhout, het verbouwen van de oude woning tot een energiearme woning en het verschonen van het domein nam een heel groot stuk van onze vrij tijd in beslag. Tot op vandaag zijn we nog steeds plannen aan het maken en blijven we dromen. Alle inspanningen om het hier naar onze zin te maken zorgt voor een gevoel van tevredenheid en voldoening. Het vakantiehuisje ‘In de Vergetelheid’ staat op een hectare grond dat volledig door ons werd aangelegd en ingericht. De weide met de schapen, het grote terras met vier moerbeibomen die voor de nodige schaduw zorgen, een open tuin, de boomgaard met de kippen en niet te vergeten Bono onze Border Collie dat nieuwsgierig van het ene hoekje naar het andere op ontdekking gaat.

Het was onze droom om gasten te ontvangen en ze te laten genieten van de openheid en rust die we hier iedere dag ervaren.

Zin om op een onvergetelijke plaats tot rust te komen en te genieten van kleine toevalligheden… Een voorbijvliegende reiger, het geluid van de wind bij een knisperend vuurtje. De geur van vers gemaaid gras,   
’s avonds verrast worden door het gekrijs van een kerkuil of in april het gezang van de koekoek, ontwaken met een roodgloeiende zonsopgang en buiten ontbijten onder de schaduw van de moerbei.

Het zijn deze momenten die je verblijf ‘in de Vergetelheid’ zo onvergetelijk maken…

De weg naar “In de Vergetelheid” eindigt bij ons. Er is geen doorgaand verkeer waardoor de kinderen veilig kunnen ravotten en je ongestoord kunt genieten van de tuin.

De rust dat het huisje uitstraalt en de openheid van de tuin brengt een gevoel van vakantie naar boven.

 

familiefoto-in-de-vergetelheid_-rl5a0572_middel.jpg

Echt een aanrader om volledig tot rust te komen. Hartelijk ontvangen, heel gezellig huisje in een enorm rustige omgeving

familie Eeckhout

We hebben met volle teugen mogen genieten van de aangename rust. En we waren heel blij de geboorte van de eerste 2 lammetjes te mogen meemaken.

Bart en Ilse

Er zijn zo van die plekken waar je liever niet meer weg wil..... Dit is er zo ééntje !

Marleen

UNPLUGGED LOGEREN

Voor wie er even tussenuit wil...

Steeds meer mensen zoeken een plek om even uit de drukke realiteit te stappen.

"In de Vergetelheid" biedt je de kans om te verstillen en tot rust te komen. Wil je alleen, met vriend(in) of partner even deconnecteren in de Westhoek, dan is ons huisje een geschikte plaats om te herbronnen.

Image

Vakantiewoning In de Vergetelheid in Westvleteren 'Het maakt ons gelukkig dat mensen hier rust vinden' “Ik teken, hij voert uit.' De taken ten huize van Leen Debrabander en Olivier Arnaert zijn gelijk verdeeld. Een tiental jaar geleden bracht het toeval hen naar het einde van een doodlopende weg op een boogscheut van de Vleterbeek. “De rust overvalt je hier. Net die ervaring willen we onze gasten meegeven.' Het koppel bouwde eigenhandig hun ecologische energiearme vakantiewoning met duurzame materialen. “In de tuin creëren we een landschap waarin elke gast thuis komt. Een hangmat en vuurschaal maken het helemaal af. Gasten melden enthousiast dat ze een groene specht hebben gezien of een reiger zagen landen. Het maakt ons gelukkig dat mensen hier terug tot zichzelf komen, dat we een rustpunt kunnen zijn.' In de weide grazen schapen. “Onze border collie Bono is een therapeut. Hij voelt mensen heel hard aan en smeedt graag een vriendschapsband met onze gasten. Sommige gaan er zelfs mee wandelen.' Het nog jonge Wippebos is vlakbij. “Dat is echt een te ontdekken parel. Wij gaan er vaak ’s avonds heen met stoeltjes en een drankje. Niets leuker om de dag mee af te sluiten.' Leen en Olivier houden van intuïtieve wandelingen. Het leverde hen een schat aan geheimtips op die ze graag met hun gasten delen.

magazine Toerisme Westhoek

KADOBON

Verras je geliefde of een goeie vriend(in)....

Image

Ben je op zoek naar een leuke kadobon waar je iemand mee wil verrassen op een originele manier, dan kunnen we jullie helpen

Herinneringen om nooit te vergeten zijn de mooiste geschenken.

Stuur ons een berichtje, via onderstaand contactformulier met het gewenst bedrag, dan nemen wij contact met jullie op.

CONTACT

Voor alle vragen omtrent "In de Vergetelheid" kun je ons steeds contacteren op: info@indevergetelheid.be

INFO@INDEVERGETELHEID.BE


logo_transparant_835.png

SOLDATENDREEF 2
8640 WESTVLETEREN

TEL 0032 57 44 85 70
GSM 0032 475 908 312

BTW 0794.591.930