Poperinge Bierfestival op 27 en 28 oktober 2018

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Poperingse bierfestivalOp zaterdag 27 en zondag 28 oktober 2018 organiseert Bierclub Poperinge ism Stad en Toerisme Poperinge het 23ste Poperinge Bierfestival.

Het festival wordt reeds jaren geroemd als "Het gezelligste bierfestival van 't land" in binnen- en buitenland, en had vorig jaar meer dan 2.500 bezoekers uit België, Frankrijk, Engeland, Nederland, Denemarken, Spanje, Italië, Bulgarije, Zweden en USA.
Met ruime persaandacht in België, Engeland en Frankrijk mogen we zonder twijfel spreken van een bierfestival met internationale uitstraling!

25 brouwers - 100 bieren

Het wordt een unieke tweedaagse waar een selectie schitterende bieren door een 25-tal brouwers zelf gepresenteerd en geschonken zullen worden. Ze geven de bezoeker uiteraard met plezier een woordje uitleg bij hun traditionele bieren én hun primeurs.

Inderdaad, Poperinge Bierfestival kan steeds uitpakken met een paar totaal nieuwe bieren die de brouwers met de gepaste trots aan het publiek presenteren: een absolute must voor de echte bierliefhebber!
Traditiegetrouw zijn er ook tal van "proef"- brouwsels en "speciale" bieren te ontdekken...

http://www.poperingebierfestival.be