14 en 15 april 2018 - Weekend van het volkscafé

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Weekend van het volkscafé

Op 14 en 15 april 2018 gaat de vijfde editie van het 'Weekend van het volkscafé’ door. De volkscafés in de Westhoek en Pays de Flandre worden opnieuw in de kijker gezet door de organisatie van talrijke activiteiten in couleur locale sfeer: optredens, bierproeverijen, voordrachten, volksspelen,….Op 14 en 15 april 2018 gaat de vijfde editie van het 'Weekend van het volkscafé’ door. De volkscafés in de Westhoek en Pays de Flandre worden opnieuw in de kijker gezet door de organisatie van talrijke activiteiten in couleur locale sfeer: optredens, bierproeverijen, voordrachten, volksspelen,….

De uitbaters van deze volkscafés vormen vaak de eerste kennismaking met de regio en bieden zo toeristen maar ook inwoners een brede kijk op het pallet aan toeristische mogelijkheden. Dit zijn de ambassadeurs van de Westhoek. 
Een topper is de 'picon maison' die grensoverschrijdend tot het bekendste aperitief is uitgegroeid. Maar vergeet ook niet de excellente bieren uit de Westhoek die je op verschillende locaties kan degusteren.
Het is nog eventjes, maar laat dit je niet weerhouden om nu al naar de regio af te zakken en te genieten van de vele leuke cafés, brouwerijen, restaurants en brasseries. Of te genieten van een wedstrijd boltra, uilebolling, hamertjesspel,... Leven als een God naast Frankrijk! Westhoek boven!

https://www.toerismewesthoek.be